Despre noi

Firma Temelion Project reprezentanta a companiei Vasilas Constructii Metalice introduce sistemul "herasteel" pentru constructia de locuinte si constructii civile cu regim de inaltime pana la p+1 (parter + etaj).


Temelion Project este parte a companiei multi-nationale VASILAS - Constructii Metalice care activeaza in industria constructiilor pe structura metalica, prin proiectarea, confectionarea si montajul acestora oferind solutii la cheie. Datorita experientei acumulate in decursul ultimilor 30 de ani in domeniul constructiilor pe structura metalica si a peste 800.000 de metri patrati construiti peste tot in Europa putem sa spunem ca suntem in masura de a construi cu propriile noastre solutii structuri ce corespund exact cerintelor functionale, tehnologice si dimensionale ale clientilor nostri intr-un timp cat mai scurt si la pretul cel mai bun.


Din aceste motive, VASILAS Constructii Metalice este considerata una din cele mai importante firme de constructii din Europa avand ca tinta de viitor extinderea capacitatii de productie si infiintarea de noi sucursale si fabrici in toata Comunitatea Europeana.


Dovada experientei noastre o reprezinta chiar clientii nostri cu care am avut o legatura stransa toti acesti ani si cu care colaboram in continuare chiar daca primele lucrari au fost finalizate inca din anii 80'. Ne mandrim cu un personal calificat prin care va putem oferi sugestii si solutii chiar si in cele mai dificile probleme din domeniul constructiilor.