Intrebari frecvente

Sistemul herasteel este o solutie integrata pentru constructia de locuinte oferita de firma Temelion Project reprezentanta a companiei Vasilas Constructii Metalice.


  1. Sunt locuintele metalice mai putin durabile decat locuintele de caramida?
  2. Sunt locuintele metalice sigure in caz de incendiu?
  3. Au locuintele cu structura metalica aspect diferit de cele construite cu sisteme constructive traditionale?
  4. In ce masura se mai pot efectua modificari la planul de arhitectura al casei sau la dimensiunea geamurilor de pe fatada odata finalizata casa?
  5. De ce as alege sistemul Herasteel?

Sunt locuintele metalice mai putin durabile decat locuintele de caramida?

Ca si la locuintele construite pe sisteme traditionale esential la o structura metalica este modul in care este pusa in opera , proiectarea conform standardelor si normativelor in vigoare. O casa pe structura metalica nu este doar durabila ci este si mai rezistenta si mai sigura la actiunea seismica prin eleasticitatea sa.

Sunt locuintele metalice sigure in caz de incendiu?

DA, structura metalica este invelita si catre interior si catre exterior cu placi heraklith care au o mare rezistenta la foc si functioneaza ca protectie in caz de incendiu. In plus si granulele de perlita turnate intre montantii metalici au o foarte buna rezistenta la foc.

Au locuintele cu structura metalica aspect diferit de cele construite cu sisteme constructive traditionale?

Peretele HeraSteel se tencuieste cu tencuiala decorativa in camp continuu facand o priza foarte buna pe heraklith. In mod alternativ fatadele pot fi placate cu placaje de piatra artificiala sau caramizi aparente pentru efecte decorative deosebite. Aspectul final al cladirii nu difera cu nimic fata de o cladire construita pe sisteme traditionale.

In ce masura se mai pot efectua modificari la planul de arhitectura al casei sau la dimensiunea geamurilor de pe fatada odata finalizata casa?

Sistemul HeraSteel se aseamana foarte mult cu sistemul constructiv de zidarie portanta – astfel rolul portant al structurii este purtat de toti montantii metalici inclusi in structura. Odata ridicata structura sunt premise doar modificarile care nu implica sau afecteaza pozitia acestor montanti metalici. Cu toate acestea, planurile concepute de echipa noastra prevad spatii deschise cu partitii usoare ce pot fi modificate.

De ce as alege sistemul Herasteel?

Sistemul HeraSteel este o alternativa economica (ca timp si pret) ce incorporeaza materiale ecologice si durabile. Economia nu este doar una de moment ci este si una pe termen lung rezultata din costuri mici pentru incalzire pe timp rece. Noi oferim nu doar o casa economica ci si o casa sanatoasa , care "respira" si care nu va va impovara cu cheltuieli de intretinere suplimentare rezultate din condens sau igrasie.